Teleconsult

Online videoconsult met uw dierenarts

Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor een consult op afstand, een teleconsult, bij een van onze dierenartsen.

Maak een afspraak

Voor welke afspraken is het videoconsult geschikt?
Het videoconsult vervangt (zo mogelijk) uw bezoek aan de praktijk en heeft derhalve meerwaarde t.o.v. het telefonisch spreekuur omdat er consulttijd met de dierenarts ingepland wordt. Door middel van videobellen kan de dierenarts zowel u als uw huisdier zien en op afstand een medisch onderzoek instellen om tot een diagnose en/of een advies te komen.

Het videoconsult is geschikt voor:

  • Niet spoedeisende vragen
  • Visuele beoordeling van uiteenlopende aandoeningen
  • Preventief zorgadvies
  • Chronische of lopend behandeladvies

Betaal uw afspraak vooraf

Hoe werkt het?

  • Maak telefonisch via 070 - 394 12 38.
  • Kies de dag en tijd die voor u het beste uitkomt.
  • Betaal uw afspraak vooraf.

Het videoconsult kost €46,50 omdat wij de dierenarts hier voor inplannen net als voor een normaal consult. Wij sturen per mail met de bevestiging van uw afspraak een betaallink (Tikkie) om de afspraak online te betalen. Nadat u betaald heeft, wordt de afspraak definitief gemaakt.

Consult met de dierenarts

Op het gekozen tijdstip wordt u via een Whatsapp-gesprek met beeld op uw mobiel / tablet gebeld. Het videoconsult duurt maximaal 15 min.

Toch een fysieke afspraak nodig?
Is naar aanleiding van het videoconsult alsnog een fysieke afspraak nodig dan kan dit tegen betaling van een vervolgconsult. U krijgt dan 50% korting op het vervolgconsult in de kliniek.

Weet u niet zeker of het videoconsult in uw situatie geschikt is, dan kunt u altijd bellen naar de praktijk. Wij adviseren u graag. Bij spoed verzoeken wij u altijd om direct contact op te nemen met de praktijk.

Neem telefonisch contact op