Natascha Kolsteren

Dierenarts

Ik ben geboren en getogen in Brabant, dat is uiteraard nog steeds te horen aan mijn zachte "G", maar verder ben ik al aardig ingeburgerd in Den Haag.

Voor de studie Diergeneeskunde heb ik het mooie Brabantse land verlaten en heb toen 1 jaar in Antwerpen gewoond. In 1993 ben ik in Utrecht begonnen aan de studie Diergeneeskunde en begin 2002 ben ik afgestudeerd. Ik heb daarna 2 jaar in een gerenomeerde kliniek in Zwolle gewerkt, waar ik de fijne kneepjes van het vak heb geleerd.

Januari 2004 zijn Marco en ik samen aan het grote avontuur van een eigen kliniek begonnen in Wateringse Veld. Na de rondzwervingen van een tweede kliniek aan de Laan van Meerdervoort en later nog een derde kliniek in Nootdorp, blijven we nu stabiel in Wateringse Veld, want dat bevalt toch het beste.

Naast diergeneeskundig werk is er ook veel management werk te verrichten uiteraard. Deze afwisseling houdt het werk interessant.

Ik ben gek op honden en katten en verder heb ik me meer toegelegd op konijnen, knaagdieren en fretten. Dat is dan eigenlijk ook wel meteen een uit de hand gelopen hobbie. Ik volg veel nascholingen enz over kleine zoogdieren, zoals dat zo mooi heet.
Marco en ik hebben zelf 2 honden (1 Hollandse Smous Abby en een border terrier Frodo) en 2 katten (Noorse boskat Capo en een Siberische kater Ilya).

Sinds 2007 wonen we vlak bij het Delftse Hout waar ik, samen met de dieren, met volle teugen geniet van de rust, de ruimte en al het groen.

Verder prober ik tijd te maken om te gaan motorrijden, hondensport, duiken en wandelen met de honden.