• Bel ons070 - 394 12 38

Laure-Anne

Gedragstherapeut

Laure-Anne
Laure-Anne Gedragstherapeut

Mijn naam is Laure-Anne Viselé-Jonkman. Ik ben de gedragstherapeut van het team. Ik ben Dierenkliniek Wateringse Veld tegengekomen toen ik op zoek was naar een Fear Free kliniek (een kwaliteitskeurmerk voor diervriendelijke veterinaire behandelingen die de kans op psychisch trauma verkleinen). Ze bleken de enige in de regio te zijn.

Het werd snel duidelijk dat ze mijn ideeën over klanttevredenheid, evidence-based behandelingen en diervriendelijkheid deelden. Vanaf november 2018 doe ik op vrijdag het gedragsspreekuur voor de hondenpatiënten van de kliniek.

Ik ben afgestudeerde Zoöloog, heb een postacademische graad in Toegepast Diergedrag, en ben gecertificeerd Kynologisch Instructeur (O&O). Ik ben sinds 2009 gedragstherapeut voor honden, en heb in 2013 OhMyDog hondenkenniscentrum en hondenschool opgericht (Den Haag). Ook ben ik examinator en docent bij diverse organisaties, waaronder Odissee (onderdeel van KU Leuven, BSc diermanagement) en Annorlunda kynologisch kenniscentrum.
Ik geef regelmatig lezingen over hondengedrag voor professionele organisaties zoals de Dierenbescherming, of voor hondeneigenaren.

Ik ben lid van de volgende professionele organisaties: CertipetNGVH en Fear Free. Thuis heb ik een Spaanse herplaatser: een Labrador-Podenco kruising die gek op eenden is. In mijn vrije tijd schrijf ik een blog over hondengedrag (Canis bonus), skateboard ik met mijn hond, en speel ik graag piano.