Team

Dierenkliniek Wateringse Veld

Lieve dierenvriend, beste klant van Dierenkliniek Wateringse Veld,

Na 20 mooie jaren waarin ik lief en leed gedeeld heb met menig eigenaar, dier en medewerker heb ik een nieuwe uitdaging gevonden. Een nieuwe uitdaging waarmee ik per 1 juli 2022 ga beginnen. Daarom ben ik vanaf die tijd niet meer werkzaam bij Dierenkliniek Wateringse Veld. Ik wil u met deze brief bedanken voor de mooie tijd de afgelopen jaren.

Ik kijk terug op zeer mooie jaren, waarin ik honderden huisdieren mocht helpen. Ik heb heel veel gelachen, maar ook veel gehuild. Het vak heeft mij een enorme berg plezier gegeven. Ik heb genoten van alle leuke gesprekken die ik met menigeen gemaakt heb. Alle dieren waarmee ik geknuffeld heb en natuurlijk van mijn fantastische collega’s, waarmee ik al die tijd samen mocht werken.

Naast al deze leuke en fijne kanten van het werk, heeft het werk als dierenarts ook minder leuke kanten. Zoals bijvoorbeeld het begeleiden van de laatste fase van een dier. Ondanks dat dit zeer dankbaar werk is, is dit voor mij ook zwaar geweest. Daar heb ik menig traan om gelaten.

Maar niet getreurd, want naast het nieuws over mijn vertrek mag ik jullie ook goed nieuws brengen! Joy van Hagen is vanaf 8 juni terug van weg geweest. Zij komt het team versterken als teamleider. En nog meer goed nieuws: Dierenarts Anne-Lize Delfgauw gaat meer uren werken. En uiteraard staat ook de rest van het team van Dierenkliniek Wateringse Veld voor u klaar!

Mocht het een keer nodig zijn verwijst Dierenkliniek Wateringse Veld u door naar een aantal klinieken in de buurt. Zo weet u zeker dat uw huisdier altijd de juiste zorg kan krijgen. Zoals bijvoorbeeld bij het Veterinair Centrum in Honselersdijk, ’s-Gravenzande, Wateringen, of de Leyweg. Maar ook bij Caressa Delft of Thorbeckelaan. En uiteraard staat ook het Evidensia Dierenziekenhuis 24/7 voor u klaar.

Ik heb er alle vertrouwen in dat u en uw huisdier ook in de toekomst goed geholpen worden bij Dierenkliniek Wateringse Veld of één van de doorverwijzers. Ik wil u nogmaals hartelijk bedanken voor 20 mooie jaren.

Vriendelijke groeten,

Marco te Loo

Teampagina onder constructie