• Bel ons070 - 394 12 38

Samenwerking

Onze samenwerkingen

Hondenschool

Wij werken samen met hondenschool Oh my Dog. Andere hondenscholen waar we ook zeer goede ervaringen mee hebben zijn: 

  • Martin Gaus Hondenschool Zoetermeer
  • Hondenschool Pijnacker 
  • Hondenschool NU

Wij zijn van mening dat er een aantal goede hondenscholen zijn en dat je uiteindelijk naar een hondenschool moet gaan en kennis moet maken met de mensen die daar les geven. 

Deze mensen moeten bij u en uw hond passen. Wanneer dat niet zo is, dan kunnen ze nog zo goed les geven, maar dan zult u daar nooit een goed gevoel van krijgen en daardoor uw hond ook niet.

Doel van een hondencursus moet niet alleen zijn dat u en uw hond er wat van leren, maar vooral dat u en uw hond ook plezier hebben. Het moet leuk zijn om met u hond te werken. Daardoor is de kans ook groter dat u daarmee doorgaat en nog meer plezier beleeft MET uw hond! 

Gedragsspreekuur

Het gedragsspreekuur wordt iedere vrijdagochtend gehoouden op de kliniek door gedragstherapeut en zoöloog Laure-Anne Viselé.

Tijdens het gedragsspreekuur krijg je deskundig advies over het gedrag van jouw hond: erger je je soms aan het gedrag van jouw hond? Of schaam je je er soms voor? Vraag je je af of het normaal is, of er iets aan gedaan kan worden? Deze gedragsvragen kan je gerust aan onze gedragspecialist stellen tijdens het gedragsspreekuur.

Het spreekuur dient als oriëntatieconsult: je krijgt niet alleen te horen wat de volgende stappen zijn (van zelfstandig trainen tot een doorverwijzing naar een gedragsdierenarts), maar je krijgt ook antwoorden over de redenen achter het gedrag, en een prognose voor het probleem. Ook krijg je concreet advies en handleidingen mee zodat je direct aan de slag kan gaan.

Gedragsproblemen worden vaak erger als ze niet snel behandeld worden. Laat het probleem zich dus vooral niet te lang verslechteren.

De volgende zijn voorbeelden van de gedragsproblemen waarover je deskundig advies kan krijgen: baknijd, zindelijkheid, hormonale problemen, angst, agressie, ongehoorzaamheid, verlatingsangst, overmatig blaffen, en vele andere problemen. We helpen je ook graag met je oudere hond.

Maak een afspraak op 070 - 394 12 38 of online.

Terug naar Overige