Voedselallergie kat

Bij Dierenkliniek Wateringse Veld in Den Haag kunt u terecht voor advies rond en de behandeling van een voedselallergie bij uw kat. Voeding speelt een belangrijke rol in de verzorging van uw huisdier. Daarom staan we u graag bij met deskundig advies over het en behandelen van voedsel gerelateerde problemen. Ons motto is dan ook “Wij verzorgen onze dieren als onze familie”.

De oorzaak van een voedselallergie bij uw kat

Een voedselallergie kan op elk moment van het leven van uw kat ontstaan en bij elke ras. Dit is het gevolg van een allergische reactie tegen stoffen die het lichaam binnenkomen via de voeding. Deze allergie treedt op bij alle soorten voedsel, zoals blikvoer en droogvoer, maar ook bij eten bedoelt voor menselijke consumptie. Een voedselallergie bij uw kat leidt tot symptomen als:

  • Jeuk over het hele lichaam
  • Korsten op de nek of kop
  • Kaalheid
  • Oorontstekingen

Maak een afspraak voor voedingsadvies

Als uw kat allergisch is aan zijn voeding, is het noodzakelijk om de voeding te veranderen. Bij Dierenkliniek Wateringse Veld staan we u hierbij graag bij. Onze veterinaire voedingsdeskundige adviseren u over de juiste oplossing op maat voor uw huisdier. Bovendien vindt u in onze kliniek ook verschillende soorten voeding die met zorg door ons zijn uitgekozen. Deze zijn samengesteld volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkeling die de kans op gezondheidsproblemen bij uw kat verminderen. Maak meteen een afspraak met onze kliniek en vraag begeleiding naar een verantwoorde en gezonde voedingskeuze voor uw kat. Bel hiervoor naar 070 - 394 12 38 of maak online een afspraak.