Sterilisatie kat Den Haag

Bent u op zoek naar een goede dierenarts voor de sterilisatie van uw kat in Den Haag? Neem dan contact op met Dierenkliniek Wateringse Veld. Wij zijn een dierenkliniek in Den Haag die u van dienst kan zijn bij de sterilisatie van uw kat.

Deskundige sterilisatie van uw kat bij Dierenkliniek Wateringse Veld in Den Haag

Wanneer u kiest voor sterilisatie van uw kat bij een dierenarts in Den Haag, wilt u natuurlijk wel dat dit op een zeer deskundige manier wordt gedaan. Dat begrijpen we. We streven naar betere gezondheidszorg voor katten.

De sterilisatie van uw kat vindt vaak plaats rond de leeftijd van 6 tot 7 maanden. Dan wordt de kat namelijk voor het eerst krols. Tijdens een sterilisatie van een kat in onze dierenkliniek in Den Haag worden in principe alleen de eierstokken weggehaald. Mocht er iets mis of afwijkends zijn met de baarmoeder wordt deze ook verwijderd. Wanneer dit niet het geval is, gebeurt dit niet.

Voordelen van sterilisatie

De sterilisatie van uw kat in onze dierenkliniek in Den Haag kent een aantal voordelen. Zo wordt uw kat niet meer krols en voorkomt u ongewenste dracht. Ook kan uw kat geen baarmoederontsteking of tumor krijgen en is de kans op melkkliertumoren op latere leeftijd kleiner.

Een afspraak inplannen

Wilt u de sterilisatie van uw kat laten plaatsvinden in onze kliniek in Den Haag? Maak dan een afspraak. Dit kan zowel telefonisch als online. Wij zijn elke werkdag telefonisch te bereiken van 08.30 uur tot 19.00 uur via het telefoonnummer: 070 - 394 12 38.