• Van fokbegeleiding tot vaccinatie
  • Medische en preventieve zorg
  • Ook voor buitenlandse vaccinaties

Spoed dierenarts Den Haag

Zoekt u met spoed een dierenarts in de omgeving van Den Haag en is het weekend? Dan verwijzen wij u graag naar de Spoedkliniek voor Dieren Zuid Holland. Om ook buiten openingstijden garant te kunnen staan voor de beste dierenzorg is Dierenkliniek Wateringse Veld een samenwerking aangegaan met deze spoedkliniek.

Zoekt u met spoed een dierenarts in Den Haag?

De Spoedkliniek is gevestigd in de buurt van Den Haag, namelijk in Delft en beschikt altijd over een dierenarts wanneer u een situatie met spoed heeft in bijvoorbeeld het weekend. Zij zijn daarom geopend tijdens avond-, nacht- en weekenduren en de feestdagen. De dierenartsen die hier werken zijn zeer ervaren in het verlenen van spoedeisende hulp.

Uitgebreide faciliteiten

Bij de Spoedkliniek in de buurt van Den Haag beschikt de dierenarts over uitgebreide faciliteiten die van pas kunnen komen bij situaties met spoed in bijvoorbeeld het weekend. Denk hierbij aan uitgebreide bloed- en urineanalyse, röntgenapparatuur en apparatuur voor het toedienen van zuurstof. Indien nodig kan de dierenarts ook gebruikmaken van de operatiekamer. Ook kunnen ze bij de Spoedkliniek uw huisdier opnemen op een speciale opname-afdeling.

Altijd een dierenarts aanwezig

In de Spoedkliniek is altijd minimaal één dierenarts aan het werk. U hoeft zich dus nooit bezwaard te voelen, want er staat altijd iemand voor u klaar. Daarom vinden wij bij Dierenkliniek Wateringse Veld deze samenwerking zo waardevol.

Bel direct!

Bevindt u zich in een situatie met spoed in bijvoorbeeld het weekend en heeft u een dierenarts nodig in de buurt Den Haag? Bel dan met het telefoonnummer: 0900-3437466 (ook wel 0900- DierinNood). Kan een bezoek aan de dierenarts wachten, maak dan een afspraak bij onze dierenkliniek. Dit kan telefonisch via 070-3941238 of via onze website.