Hond laten inenten Den Haag

U bent de gelukkige eigenaar van een kat of hond en moet deze laten inenten bij een dierenarts in Den Haag. In dat geval kunt u uitstekend terecht bij Dierenkliniek Wateringse Veld. Wij verzorgen graag de enting van uw puppy of kitten in onze dierenkliniek in Den Haag.

Uw kat of hond laten inenten bij Dierenkliniek Wateringse Veld in Den Haag

Het laten inenten van uw kat en hond in Den Haag is erg belangrijk. Door te vaccineren worden veel (dodelijke) ziekten bij huisdieren voorkomen. Wanneer u dus stopt met vaccineren lopen u en uw huisdier risico op deze ziekten. Sommige dierenziekte kunnen namelijk ook gevaarlijk zijn voor mensen. Het is dus niet ‘zomaar een prikje’. We vinden het daarom van belang dat wij vaccineren op maat. Hiermee bedoelen we dat we zo vaccineren dat uw hond of kat precies die bescherming krijgt die voor hem of haar nodig is.

Het inenten van puppy’s

Niet elke enting is hetzelfde. De enting van uw puppy of kitten is natuurlijk anders in onze dierenkliniek in Den Haag, dan die van een volwassen hond of kat. De puppyenting voor honden is bedoeld voor Hondenziekte en Parvo en wordt bij onze dierenkliniek in Den Haag gegeven in de 6de week. Vervolgens wordt u ook gevaccineerd bij 9 en 12 weken. Daarna hoeft u pas weer terug te komen voor een enting, in onze dierenkliniek in Den Haag, wanneer uw puppy een jaar oud is. Het inenten van uw kitten is mogelijk vanaf 9 weken en deze moet u na 3 weken weer herhalen.

Jaarlijkse vaccinaties

Na de puppy of kitten enting, dient uw hond of kat elk jaar opnieuw te laten inenten bij onze dierenarts in Den Haag. Voor bepaalde vaccins is bewezen dat de werkingsduur langer is dan één jaar, maar er zijn ook ziekten waar uw hond of kat welk elk jaar voor gevaccineerd moet worden. Wij registreren dit in ons systeem en geven uw huisdier een vaccinatie op maat.

Naar het buitenland met uw huisdier

Gaat u naar het buitenland met uw huisdier? Kaart dit dan aan bij ons. Elk land heeft namelijk andere regels wanneer het gaat om vaccinaties. Dit kan betekenen dat u al meerdere maanden voordat u op reis gaat actie moet ondernemen. Geef dit daarom op tijd bij ons aan, dan kunnen we u meer informatie geven.

Neem contact op bij vragen of voor meer informatie

Heeft u vragen over het laten inenten van uw hond of kat? Of wilt u een afspraak maken voor de vaccinatie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 070 - 394 12 38. Wij zijn elke werkdag te bereiken van 08.30 uur tot 19.00 uur. Buiten onze openingstijden kunt u ook eenvoudig online een afspraak inplannen. Wij zien u graag terug in onze dierenkliniek!