Hond chippen Den Haag

Wanneer u een nieuwe kat of hond heeft, is het van belang dat u deze laat chippen bij een dierenarts in bijvoorbeeld Den Haag. Hiervoor kunt u uitstekend terecht bij Dierenkliniek Wateringse Veld. Wij zijn gevestigd in Den Haag en chippen graag voor u uw hond of kat.

Uw hond of kat laten chippen bij Dierenkliniek Wateringse Veld in Den Haag

Een hond chippen is in Nederland en dus ook in Den Haag verplicht. Het is van belang dat dit binnen zeven weken na de geboorte gebeurt. Ook wanneer u uw hond importeert van uit het buitenland is het verplicht om uw pup te laten chippen binnen zeven weken. Wanneer u dit niet doet is het strafbaar. U kunt hiervoor een gevangenisstraf of geldboete tot 19.500 euro krijgen.

Het chippen van uw kat: wel of niet verplicht?

Het chippen van uw kat is niet verplicht in Nederland, maar wel verstandig. Elk jaar komen veel zoekgeraakte katten terecht in een asiel en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Daarom is het aan te raden om uw kat te laten chippen bij een dierenkliniek in Den Haag.

Fokbegeleiding en begeleiding na de geboorte

Bent u honden- of kattenfokker, dan kunt u uiteraard ook uw puppy’s of kittens bij onze dierenkliniek laten chippen. Naast het chippen kunnen we u ook van dienst zijn door middel van fokbegeleiding of begeleiding na de geboorte. Dit houdt in dat we advies geven over zaken als melkgift, voeding, ontworming en gedrag.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het chippen van uw hond of kat bij onze dierenkliniek in Den Haag? Of bent u geïnteresseerd in de fokbegeleiding? Neem dan contact met ons op. Dit kan elke werkdag van 08.30 uur tot 19.00 uur via het telefoonnummer: 070 - 394 12 38. Een afspraak online inplannen is ook mogelijk via onze website.