Dierenarts Wateringen

Bent u op zoek naar een deskundige dierenarts in de buurt van Wateringen en Wateringse Veld? Neem dan eens contact op met Dierenkliniek Wateringse Veld vlakbij Wateringen. Onze dierenkliniek is gevestigd aan Santiagosingel 3 in de Haagse wijk Wateringse Veld. We beschikken over een deskundig team met dierenartsen en paraveterinairen die uw huisdier de beste zorg kunnen bieden.

Schakel een dierenarts in van Dierenkliniek Wateringse Veld nabij Wateringen

Wanneer uw huisdier ergens last van heeft, wilt u de beste zorg. Dat begrijpen we bij Dierenkliniek Wateringse Veld, vlakbij Wateringen. Daarom hanteren wij het motto: ‘We verzorgen onze dieren als onze familie’ en zijn we een erkende Sterkliniek. Dit houdt in dat we strenge eisen op het gebied van zorg en veiligheid na moeten leven. U bent dus verzekerd van de beste zorg wanneer u kiest voor een dierenarts uit Dierenkliniek Wateringse Veld, nabij Wateringen.

Medische en preventieve zorg

U kunt bij ons terecht voor diverse zaken omtrent de gezondheid van uw huisdier. We bieden namelijk zowel preventieve als medische zorg. Bij preventieve zorg moet u denken aan vaccinaties en controles, maar ook aan advies bij voeding of gebitsverzorging. Met deze preventieve zorg willen we zorgen dat uw dier zo lang, gezond en gelukkig mogelijk leeft. De medische zorg richt zich meer op het oplossen van de gezondheidsproblemen van uw dier. Om ervoor te zorgen dat de dierenarts van Dierenkliniek Wateringse Veld, nabij Wateringen, u zo goed mogelijk van dienst kan zijn beschikken we over diverse faciliteiten. We kunnen gebruik maken over de volgende mogelijkheden:

  • Een intern laboratorium: we beschikken in onze dierenkliniek over een laboratorium waarin we bloed, urine, ontlasting, huidafkrabsels en biopten onderzoeken. Daarnaast verrichten we ook standaard urine onderzoeken en microscopisch onderzoek.
  • Röntgenologisch onderzoek: deze vorm van onderzoek is niet meer weg te denken uit de dierengeneeskunde. In onze dierenkliniek maken we van röntgenfoto’s van het hart, de longen, buik en het skelet;
  • Echografisch onderzoek;
  • Extern laboratoriumonderzoek: we hebben een nauwe samenwerking met diverse erkende laboratoria en specialisten in binnen- en buitenland. Hierdoor krijgt u altijd de beste onderzoeken en nauwkeurigste resultaten. Ook wanneer wij het onderzoek niet zelf kunnen uitvoeren.

Maak een afspraak telefonisch of online

Kiest u voor een dierenarts van Dierenkliniek Wateringse Veld, in de buurt van Wateringen? Maak dan een afspraak. Dit kan zowel telefonisch als via de website. Wij zijn elke werkdag geopend van 08.30 uur tot 19.00 uur en bereikbaar via het telefoonnummer: 070 - 394 12 38. Wij zien u en uw huisdier graag terug in onze dierenkliniek!