Dierenarts Voorburg

Dierenkliniek Wateringse Veld biedt u een deskundige dierenarts in de buurt van Voorburg. Onze dierenkliniek is gevestigd in Den Haag, vlakbij Voorburg en we biedt persoonlijke en professionele zorg aan verschillende soorten dieren. Van fretten tot honden en van katten tot knaagdieren, ze zijn allemaal welkom bij onze dierenarts in de dierenkliniek vlakbij Voorburg!

Kies Dierenkliniek Wateringse Veld wanneer u op zoek bent naar een deskundige dierenarts nabij Voorburg

In onze dierenkliniek nabij Voorburg wordt het volgende motto gehanteerd: ‘we verzorgen onze dieren als onze familie’. Wij willen uw dier namelijk een zo lang, gezond en gelukkig mogelijk leven bezorgen. Daarbij hoort ook goede zorg.

In Dierenkliniek Wateringse Veld nabij Voorburg, bieden we zowel preventieve als medische zorg. Hierdoor kunt u voor verschillende behandelingen of diensten bij ons terecht. Onze dierenarts in de buurt van Voorburg kan uw huisdier van dienst zijn met de volgende opties:

Afspraak maken of een situatie met spoed?

Dierenkliniek Wateringse Veld is gevestigd aan de Santiagosingel 3 in Den Haag. Wilt u een afspraak maken bij onze dierenarts in de buurt van Voorburg? Dat kan door te bellen naar 070 - 394 12 38 of online een afspraak in te plannen. Wij zijn elke werkdag geopend van 08.30 uur tot 19.00 uur. Vertoont u huisdier buiten openingstijden klachten die niet kunnen wachten, neem dan contact op met de Spoedkliniek voor Dieren Zuid Holland. Wij werken samen met deze kliniek zodat u 24 uur per dag de beste zorg kunt krijgen voor uw huisdier. De spoedkliniek is te bereiken via het nummer 0900 - 343 74 66.