Dierenarts Den Haag

Zoekt u de beste dierenarts of dierenkliniek in Den Haag? Maak dan een afspraak bij Dierenkliniek Wateringse Veld. Wij zijn een dierenartsenpraktijk in Den Haag met een deskundig team van dierenartsen en paraveterinairen. Van fretten tot honden en van knaagdieren tot katten, ze zijn allemaal welkom in onze dierenartsenpraktijk in Den Haag!

De beste dierenarts van Den Haag vindt u bij Dierenkliniek Wateringse Veld

Het vinden van de beste dierenarts of dierenkliniek in Den Haag is een zorgvuldige taak. U wilt tenslotte de allerbeste zorg voor uw geliefde huisdier. Wij begrijpen dat in onze dierenartsenpraktijk in Den Haag, daarom hanteren wij het motto: ‘we verzorgen onze dieren als onze familie’.

Verschillende faciliteiten

Wanneer u op zoek gaat naar de beste dierenarts of dierenkliniek in Den Haag, bekijkt u uiteraard de faciliteiten die de dierenartsenpraktijk u kan bieden. Bij Dierenkliniek Wateringse Veld hebben we een groot aantal faciliteiten. Zo beschikken we over röntgen- en echoapparatuur en een intern laboratorium. Daarnaast hebben we nauwe banden met diverse laboratoria in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen we uw huisdier vrijwel altijd de juiste zorg bieden.

Diverse diensten

Naast de uitgebreide faciliteiten bieden we ook een uitgebreid aantal diensten. Zo kunnen we onder andere:

  • Een consult afnemen;
  • Vaccineren en een vaccicheck uitvoeren;
  • Opereren;
  • Röntgen- en echo-onderzoek uitvoeren;
  • Uitgebreid onderzoek doen in ons laboratorium;
  • Adviezen geven bij zaken als voeding, gebitsverzorging of gedragsproblemen;
  • Fokbegeleiding bij nestjes.

Samenwerkingen met externe partners

Het geven van advies over voeding, gebitverzorging of gedragsproblemen vinden we erg belangrijk. Daarom werken we hiervoor samen met diverse partners. Zo bieden we voeding van Royal Canin en hebben we drie veterinaire voedingsdeskundigen is dienst. Voeding is nu eenmaal een belangrijk onderdeel van de verzorging van uw huisdier. Daarnaast werken we samen met gedragstherapeuten die u van dienst kunnen zijn wanneer uw huisdier ernstig probleemgedrag vertoont. Ook bieden we zelf een speciaal programma genaamd ‘Samen leven met dieren’. In de sessies van dit programma geven we informatie over hoe u een huisdier meer plezier kan laten beleven en u beter met uw dier om kan gaan.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Bent u op zoek naar de beste dierenarts of dierenkliniek in Den Haag? En wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. U kunt ons elke werkdag van 08.30 uur tot 19.00 uur bereiken via het telefoonnummer: 070 - 394 12 38. Wilt u een afspraak maken? Dat kan telefonisch of online via onze website. Wij hopen u snel terug te zien in onze dierenkliniek in Den Haag!