Dierenarts Delft

Uw dier is ziek of moet gechipt worden en u bent op zoek naar een goede dierenarts in Delft. Neem dan eens contact op met Dierenkliniek Wateringse Veld in Den Haag, vlakbij Delft. U kunt bij ons terecht voor zowel preventieve zorg als medische zorg. Zo vaccineren we dieren, maar zijn we u ook van dienst wanneer uw dier een röntgenonderzoek nodig heeft. Wanneer u voor ons als dierenarts nabij Delft kiest kunt u rekenen op een totaalpakket aan diensten.

Dierenarts nabij Delft gezocht? Dierenkliniek Wateringse Veld is u graag van dienst

Onder het motto ‘we verzorgen onze dieren als onze familie’ helpen wij uw dier in onze dierenkliniek nabij Delft. Wij verzorgen dus zowel preventieve zorg als medische zorg. Onder preventieve zorg verstaan wij bijvoorbeeld vaccinaties of protectiechecks. Tijdens een protectiecheck wordt er gekeken naar:

  • Eventuele problemen die u als eigenaar aankaart;
  • De lichamelijke conditie en het gewicht;
  • De ogen, oren, huid en vacht;
  • Het gebit;
  • De aanwezigheid van vlooien, wormen teken of andere parasieten;
  • Het hart en de longen.

Na deze protectiecheck wordt bekeken of er nog aanvullend onderzoek nodig is. Denk hierbij aan bloedonderzoek, urineonderzoek, een echo of röntgenfoto.

Medische zorg

Daarnaast bieden we ook medische zorg. Dit houdt in dat we u kunnen helpen wanneer uw dier gezondheidsproblemen heeft. Wij beschikken hiervoor over diverse soorten apparatuur. Zo testen we het bloed, de urine, ontlasting, huidafkrabsels en biopten in onze eigen laboratorium. Ook kunnen we in onze dierenkliniek nabij Delft röntgenologisch- en echografisch onderzoek uitvoeren. Daarnaast werken we samen met diverse erkende laboratoria die u verder helpen wanneer onze apparatuur dat niet kan.

Maak telefonisch een afspraak of online

Kiest u voor een dierenarts nabij Delft die u vrijwel altijd van dienst kan zijn wanneer uw huisdier problemen heeft? Neem dan contact op met Dierenkliniek Wateringse Veld nabij Delft. Wij zijn elke werkdag geopend van 08.30 uur tot 19.00 uur en te bereiken via het telefoonnummer: 070 - 394 12 38. U kunt ook online een afspraak inplannen. Wij zien u graag terug in de spreekkamer van de dierenarts in onze dierenkliniek in Den Haag en nabij Delft.