Spoed

Om ook buiten onze openingsuren garant te kunnen staan voor topkwaliteit diergeneeskunde zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Evidensia Dierenziekenhuis Den Haag. U kunt het dierenziekenhuis bereiken op telefoonnummer 070 - 206 09 00 (www.edz-denhaag.nl).

Het EDZ is een dierenziekenhuis, dat geopend is tijdens avond-, nacht- en weekenduren en de feestdagen. De dierenartsen die er werken zijn zeer ervaren in het verlenen van spoedeisende hulp. Ze hebben beschikking over vele faciliteiten, zoals uitgebreide bloed- en urineanalyse-, röntgenapparatuur en zuurstof die direct ingezet kunnen worden wanneer uw huisdier een (ernstig) probleem heeft. Indien nodig kunnen ook operaties plaatsvinden.

Het EDZ heeft 24/7 een dierenarts aan het werk. U hoeft zich dus nooit bezwaard te voelen dat u misschien iemand wakker moet bellen. Hij/zij staat altijd voor u klaar! Tevens heeft het dierenziekenhuis een opname-afdeling waar de dieren (intensief) verzorgd en verpleegd worden. Er is in de opname ook de mogelijkheid om benauwde dieren op te nemen.

Al deze punten hebben ons doen besluiten om de spoedhulp buiten onze openingsuren over te dragen aan het Verwijscentrum. Het bekent een grote sprong voorwaarts in de continue 24-uurs topkwalitatieve diergeneeskundige hulp. Op deze manier kunt u ook buiten onze openingsuren rekenen op hoogstaande spoedeisende hulp voor uw huisdier zoals u bij ons gewend bent.

Uiteraard zal het EDZ Den Haag ons op de hoogte stellen wanneer uw dier hen bezocht heeft, zodat wij ook de meest recente medische gegevens hebben.

Terug naar Basiszorg