• Bel ons070 - 394 12 38

Wij zijn open! I.v.m. COVID-19 is ons beleid tijdelijk aangepast. Lees meer op de homepagina.

Spoed

Om ook buiten onze openingsuren garant te kunnen staan voor topkwaliteit diergeneeskunde zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Specialistisch Verwijscentrum Haaglanden.  U kunt het Verwijscentrum bereiken op telefoonnummer 085 - 483 13 00.

Het Verwijscentrum is een dierenkliniek, die geopend is tijdens avond-, nacht- en weekenduren en de feestdagen. De dierenartsen die er werken zijn zeer ervaren in het verlenen van spoedeisende hulp. Ze hebben beschikking over vele faciliteiten, zoals uitgebreide bloed- en urineanalyse-, röntgenapparatuur en zuurstof die direct ingezet kunnen worden wanneer uw huisdier een (ernstig) probleem heeft. Indien nodig kunnen ook operaties plaatsvinden.

Het Verwijscentrum heeft altijd minimaal één dierenarts aan het werk. U hoeft zich dus nooit bezwaard te voelen dat u misschien iemand wakker moet bellen. Hij/zij staat altijd voor u klaar! Tevens heeft het Verwijscentrum een opname-afdeling waar de dieren (intensief) verzorgd en verpleegd worden. Er is in de opname ook de mogelijkheid om benauwde dieren op te nemen.

Al deze punten hebben ons doen besluiten om de spoedhulp buiten onze openingsuren over te dragen aan het Verwijscentrum. Het bekent een grote sprong voorwaarts in de continue 24-uurs topkwalitatieve diergeneeskundige hulp. Op deze manier kunt u ook buiten onze openingsuren rekenen op hoogstaande spoedeisende hulp voor uw huisdier zoals u bij ons gewend bent.

Uiteraard zal het Verwijscentrum ons op de hoogte stellen wanneer uw dier hen bezocht heeft, zodat wij ook de meest recente medische gegevens hebben.

Terug naar Basiszorg