Fear Free

Fear Free is een concept dat gestart is in de Verenigde Staten. Het doel hiervan is om dieren en eigenaren bij het bezoek aan de dierenarts minder spanning, stress en/of angst te laten ervaren. Hierdoor wordt de behandeling en de begeleiding van uw huisdier prettiger en makkelijker.

Ook voor iedereen die in onze kliniek werkt is dit prettig. Wij werken ook liever met mensen en dieren die ontspannen en gezellig bij ons binnen komen.

Het is niet alleen de bedoeling dat we advies geven over het bezoek bij ons, maar ook over wat er aan het bezoek vooraf gaat, maar ook de nazorg. We willen ook zorgen dat er geen negatieve ervaring wordt overgehouden aan het bezoek. Ook een volgende bezoek moet zonder stress kunnen verlopen. Verder willen we ook advies gaan geven over hoe stress en angst thuis valt te behandelen.

Komt u gerust bij ons langs om met ons team te bespreken hoe wij dit doen en wat de mogelijkheden zijn. Op de site van Fear Free kunt u zichzelf ook gratis aanmelden en krijgt u tips over wat u zelf in huis kunt doen of voor een visite aan ons.

Terug naar Basiszorg